Multinal Maassluis

Multinal Group verzorgd het stralenpoedercoaten en natlakken op haar vestiging in Maassluis. Bent u op zoek naar kwaliteit en een uitstekende beschermlaag voor uw product? Wij regelen het graag voor u!

Wat is poedercoaten eigenlijk?

Poedercoaten, ook wel poederlakken genoemd, is een elektrostatisch verfproces. Het belangrijkste verschil tussen conventionele vloeibare verf en poedercoating is dat poedercoating geen oplosmiddel nodig heeft om het bindmiddel en de vulstof in een vloeibare suspensie te houden. Met perslucht wordt negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk gespoten. Door het elektrostatische principe blijft het poeder tijdelijk aan het bespoten object plakken, waarna het in een oven wordt verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het uithardt. Poedercoaten wordt vooral toepast op metalen onderdelen van landbouwmachines en in de renovatie-, verlichting- en automobielindustrie.

Wilt u een speciale poedercoating of bijzondere kleur laten poedercoaten op uw product?

Geen probleem, de mogelijkheden in poedersoorten en natlakken zijn groot. Van RAL kleuren, speciale structuur-, hamerslag-, rimpel- of metallic-effecten – ongeacht de gewenste glansgraad – onze specialisten maken het mogelijk. Naast poedercoaten of natlakken voor binnen- en buitentoepassingen verzorgen wij als voorbehandeling tevens het stralen voor het verwijderen van roestvorming, walshuid, gloeihuid of verontreinigingen van lasnaden.

Ook voor herstelwerk van reeds gepoedercoate onderdelen die ontlakt moeten worden en opnieuw gepoedercoat kunt u bij ons terecht. Vraag naar de mogelijkheden!

Binnenkort verzorgen wij deze behandeling niet langer in Maassluis maar op onze nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn. Naar verwachting opent deze vestiging eind januari 2019, aan de Ondernemersweg 1.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:00 uur

Weverskade 60
3147 PA Maassluis
Nederland

+31 (0)88 20 55 301