Multinal Industrial & Marine Services

Wereldwijd industrieel reinigen op locatie

Voor vakkundige industriële reiniging of het chemisch technisch reinigen van uw pijpleidingen of pijpleidingsystemen, tanks, warmtewisselaars, installaties, productie-units, machines, ketels, koeltorens en andere productie-onderdelen alsmede het druktesten van deze systemen bent u bij Multinal Group aan het juiste adres. Maar ook voor camera-inspecties en engineering van deze systemen zijn wij een ervaren partner. Daarnaast behoren het reinigen van HVAC lucht– en vetafzuigkanalen en legionella verwijdering en desinfectie van waterleiding systemen tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij lossen uw probleem op!

Onze specialisten verzorgen de volgende (inter)nationale diensten vanuit onze vestiging in Weesp:

Multinal Industrial & Marine Services mag de cruise- , superyachten en marine, olie- en gas, farmacie en voeding- en de industrie tot haar belangrijkste klantenkring rekenen.

Wilt u in plaats van beitsen en passiveren op locatie andere beitswerkzaamheden aan ons uit te besteden, zoals het beitsen en passiveren van rvs piping, plaatwerk, kokers, roosters, frames,  buizen, behuizingen of leidingen die wel geschikt zijn voor het dompelbeitsen of sproeibeitsen? Dan vindt u de Multinal Group beitserijen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Coevorden, Hoogezand en Vlaardingen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:00 uur

Bloemendalerweg 44
1382 KC Weesp
Nederland

+31 (0)88 20 55 301