Multinal Hoogezand (verhuisd naar Coevorden)

MEDEDELING: De vestiging Multinal Hoogezand is eind augustus verhuisd naar onze reeds bestaande vestiging Multinal Coevorden.

 

Onze beitserij in Hoogezand is gespecialiseerd in het beitsen en passiveren van rvs en het beitsen en fosfateren van koolstofstaal van producten en objecten. Voor het koolstofstaal beitsen en fosfateren kunt u bij ons terecht tot een lengte van 10 meter lang. Voor het beitsen en passiveren van rvs producten kunt u zelfs met een lengte tot maar liefst 13 meter terecht en een gewicht tot ca. 12.000 kg. In Hoogezand verzorgen wij naast het dompelbeitsen van rvs en koolstof staal ook het sproeibeitsen of een combinatie van deze beitsbehandelingen. Wij adviseren u graag!

Bekijk hier ook onze tips voor het beitsen en passiveren van rvs.

De voordelen van onze beitserij in Hoogezand op een rijtje :

  • Speciaal, uitgebalanceerde dompelbeitsbaden voor het beitsen van roestvast staal en en koolstof staal;
  • In geval van grote afmetingen verzorgen wij ook het sproeibeitsen van rvs ;
  • Beitswerk van roestvast staal zoals leidingen, buizen, roosters, frames, tanks, plaatwerk of andere rvs of koolstof staal producten in vertrouwde handen!

Wilt u beitsen en passiveren, maar is onze beitserij in Hoogezand logistiek voor u niet praktisch? Wellicht dat onze beitserijen in Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Coevorden of Vlaardingen hierin dan alsnog wat voor u kunnen betekenen. Heeft u beitswerk dat moeilijk verplaatsbaar is? Dan is het ook mogelijk deze beitswerkzaamheden door Multinal Group bij u op locatie te laten verzorgen. Kortom, wij hebben de beitsmogelijkheden, u de keus!

Vestigingsmanager

Angela Albers

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7:30 - 16:15 uur

Modem 32
7741 MJ Coevorden

+31 (0)88 20 55 301