Multinal Group (hoofdkantoor)


Multinal Group: dienstverlening van oppervlaktebehandelingen en industrieel reinigen

De professionals van Multinal Group weten wat er komt kijken bij het behandelen van metalen of ABS/ABS-blends kunststof oppervlakken in haar vestigingen of het industrieel reinigen bij u op locatie. Daarom bent u bij Multinal Group aan het juiste adres als het gaat om een deskundig advies. Immers, de keuze voor een bepaalde oppervlaktebehandeling of reiniging kan ingrijpende gevolgen hebben voor de levensduur van uw product, productieproces of voor procesinstallaties. Raadpleeg daarom dé specialist!

Multinal Group draagt bij aan het realiseren van uw levertijd door :


Oppervlaktebehandelingen en industrieel reinigen

Door de nauwe samenwerking tussen de onderlinge Multinal Group vestigingen worden kennis en expertise gebundeld en kunnen wij inspringen op uw wensen als het gaat om het verzorgen van verschillende oppervlaktebehandelingen zoals beitsen en passiveren, elektrolytisch polijsten, verchromen, verzinken , poedercoaten,  ABS kunststof van een oppervlaktebehandeling voorzien en/of het industrieel reinigen.  Multinal Group verzorgt haar dienstverlening internationaal en nationaal, waarbij de vestigingen onderling het beste eindresultaat voor uw product regelen.

Op de vestigingen in Alphen aan den Rijn, Amsterdam, CoevordenHoogezand, Maassluis en Vlaardingen worden de diverse oppervlaktebehandelingen voor u verzorgd. Vanaf de vestiging in Weesp worden centraal de vestigingen ondersteund,  alsmede worden hier de activiteiten m.b.t. het industrieel reinigen nationaal en internationaal voorbereid.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 - 17:00 uur

Bloemendalerweg 44-46
1382 KC Weesp
Nederland

+31 (0)88 20 55 301

BTW nr. NL806912054B02

KvK nr. 32067406