Multinal Coevorden

Bij Multinal Coevorden kunt u terecht voor het deskundig verchromen (mat of glans) en (duplex) vernikkelen van producten van staal, messing, rvs en ABS kunststof.

Het maakt ons daarbij niet uit of het gaat om seriematige producties van duizenden stuks of enkele, specialistische stuks om te vernikkelen, verchromen of het metalliseren van ABS kunststof. Wij regelen het graag voor u. Bovendien verzorgen wij voorbewerkingen zoals slijpen en polijsten , reinigen en ontvetten (o.a. stickers verwijderen en uitblazen) van producten in eigen huis. En wij bieden u met onze eigen transportfaciliteiten de mogelijkheid om tegen vergoeding producten te halen en te brengen. Of  te verpakken zoals u of uw klant dit  wenst. Zelfs op afroep  leveren behoort tot onze mogelijkheden.

Weet u niet welke oppervlaktebehandeling voor uw producten de juiste is? Dan kunnen wij een proefserie met verschillende behandelingen voor uw product verzorgen. Zodat u tot een juiste keuze kunt komen. Soms kan het goed zijn weer eens fris naar uw artikel te kijken en te zien of er in de oppervlaktebehandeling iets te optimaliseren valt. U kunt daarbij denken aan verbeteringen van de kwaliteit voor uw product, realiseren van een kostenbesparing, of om te toetsen of de behandeling nog wel aan de verwachting van u of die van uw klant voldoet. Zelfs voor speciale verpakkingsinstructies of – eisen kunt u bij ons terecht!

Of het nu gaat om het vernikkelen of verchromen van o.a. closethouders, handdoekhaakjes en handdoekrekken, zeepdispensers, handgrepen, frontpanelen, draaiknoppen, spotjes, verlichtingsplaten, armaturen, sierstrips, stoelen en stoelpoten, kokers, behuizingen, frames etc.,  onze specialisten staan voor u klaar.

Onze collega’s in Coevorden helpen u graag verder met de keuze voor de juiste oppervlaktebehandeling. Zie hiervoor ook onze tips over het vernikkelen en verchromen van producten.

Sinds kort kunt u ook voor het beitsen en passiveren op deze vestiging terecht.

Werkzaamheden van particulieren kunnen alleen op afspraak worden aangeboden.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 - 17:00 uur

Modem 32
7741 MJ Coevorden
Nederland

+31 (0)88 20 55 301