Multinal Amsterdam

Beits- en galvanisch bedrijf Multinal Amsterdam:  sterk in beitsen en passiveren, elektrolytisch polijsten van rvs, restauratie verchromen en verzinken.


Beitsen en passiveren van rvs

Wanneer u een rvs object wilt laten beitsen en passiveren, dan bent u bij Multinal Amsterdam aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan enkele te beitsen stuks zoals opslagtanks, plaatwerk van roestvast staal, een behuizing van rvs, machineonderdelen of roosters, maar ook seriematig bieden wij diverse beitsmogelijkheden. Uitgangspunt om te kunnen dompelbeitsen is dat de producten volledig in aanraking mogen komen met beitsvloeistof. Bestaat uw product uit een las samenstelling van diverse metalen, dan adviseren wij u dit duidelijk aan te geven en/of het object te voorzien van een materiaalsheet, zodat wij ter plaatse voor u kunnen beoordelen wat de juiste beitsmethode is voor uw product. Mogen niet alle delen in aanraking komen met beitsvloeistof, dan verzorgen wij ook het (deel)sproeibeitsen van uw product. Sproeibeitsen kan uiteraard ook worden toegepast als producten te groot zijn voor in één van onze dompelbaden.

Behalve het beitsen en pasiveren op onze vesting te Amsterdam verzorgen wij dit ook op de vestigingen Multinal Alphen aan den RijnMultinal CoevordenMultinal Hoogezand en Multinal Vlaardingen.

Meer informatie over onze beitserijen , tips over beitsen en passiveren van rvs in het dompelbad of beitsen van roestvast bij u op locatie.


Elektrolytisch polijsten van roestvast staal

Voor het elektrolytisch polijsten van roestvast staal, bent u bij Multinal Amsterdam aan het juiste adres. Multinal Amsterdam past het elektrolytisch polijsten van rvs toe op o.a. pompen, draadkorven, trechters, sorteerzeven, rvs onderdelen van machines, ketels en machinedelen voor halfgeleider industrie.  Of het nu gaat om een functionele/technische toepassing voor het rvs, onze professionals weten wat er komt kijken bij het zo optimaal mogelijk benutten van de eigenschappen van elektrolytisch polijsten in combinatie met uw RVS product. Van seriematige producties, enkele of specialistische roestvast stalen stuks kunt u bij ons terecht.  Hier vindt u tips voor het elektrolytisch polijsten van rvs.


Verchromen en verzinken

Voor het elektrolytisch hangverzinken van staal of metalen onderdelen en producten is Multinal Group de juiste partner. Van het elektrolytisch verzinken van stalen en/of metalen halffabricaten tot eindproducten, wij verzinken het graag voor u.

Wilt u een product laten vernikkelen en verchromen of verzinken? Afhankelijk van wat u van een behandeling verwacht kunnen wij u op deze vestiging of een andere vestiging verder helpen. Wij streven naar korte levertijden, er is veel mogelijk in overleg.  Heeft u een speciale wens of vraag, twijfel dan niet, maar neem even contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 - 17:00 uur

Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam
Nederland

+31 (0)88 20 55 301