Multinal Alphen aan den Rijn

Op vestiging Alphen aan den Rijn verzorgen wij het beitsen en passiveren van rvs van seriematige en grote objecten waarbij hoge kwaliteitseisen van toepassing zijn. U kunt daarbij denken aan speciale beitsnormen waaraan dient te worden voldaan voor uw klant, maar ook aan speciale verpakkingseisen of logistieke wensen waarbij levertijd een essentiële rol spelen. De vestiging is volop in ontwikkeling, waarbij het bewaken en door ontwikkelen van het het hoge kwaliteitsniveau van het rvs beitsen en passiveren een schoolvoorbeeld is van een stuk ketensamenwerking in combinatie met proces- en kwaliteitoptimalisatie. Op termijn worden mogelijk ook andere oppervlaktebehandelingen of diensten aan het pakket van Alphen aan den Rijn toegevoegd,  zodat wij daarmee onze klanten nog beter kunnen bedienen.


Beitsen en passiveren van rvs, koolstofstaal en aluminium

Klik hier voor meer algemene informatie over beitsen en passiveren of bekijk onze tips voor het beitsen en passiveren van rvs in dompelbaden.

Naast beitsen in Alphen aan den Rijn verzorgen wij beitsen en passiveren van rvs en koolstofstaal op onze vestigingen in Amsterdam, Coevorden,  Hoogezand en Vlaardingen.  Heeft u rvs producten die niet in ons beitsdompelbad passen, dan behoort sproeibeitsen of het beitsen en passiveren bij u op locatie ook tot de mogelijkheden. Wij informeren u graag!


NIEUWS!

In de loop van februari 2019 opent Multinal Group een tweede vestiging in Alphen aan den Rijn aan de Ondernemingsweg 1. Op deze vestiging zal een nieuw, ultramoderne poedercoatlijn onderdeel uit maken van het poedercoatcentrum.

Vestigingsmanager

Ali Sayar

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
8:00 - 17:00 uur

Vrijdag
8:00 - 14:30 uur

Curieweg 2B
2408 BZ Alphen aan den Rijn
Nederland

+31 (0)88 20 55 301