Verzinken van staal voor een prachtig uiterlijk

Download PDF

Het verzinken van staal kan snel en vakkundig worden uitgevoerd door de ervaren medewerkers van Multinal Group. Dankzij onze samenwerking binnen de groep, kunnen wij bovendien profiteren van elkaars kennis en kunde, wat ten goede komt aan het eindresultaat.

Waarom verzinken?
Door het verzinken van staal ontstaat een mooi uitziend product met een langere levensduur dat beschermd is tegen corrosie. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van het elektrolytisch verzinken van staal is het zelfs mogelijk heel kleine diktes te realiseren. Door het verzinken krijgt het staal bovendien een zeer goede kathodische bescherming.

Over ons
Multinal Group is een organisatie die bestaat uit verschillende specialisten op het gebied van oppervlaktebehandeling. Wij behandelen zowel grote series producten als kleine en houden daarbij rekening met de veiligheid van onze medewerkers en het milieu. Voor het zuiveren van afval- en spoelwater beschikken we bijvoorbeeld over een eigen zuiveringsinstallatie en hanteren wij strenge milieueisen.

Contact met ons
Wilt u meer weten over het verzinken van staal door Multinal Group? Neem dan nu contact op of maak een belafspraak. Wij helpen u graag verder met het verzinken van staal voor uw bedrijf.

Voordelen van staal elektrolytisch verzinken of galvaniseren

  • Hoge mate van corrosiebestendigheid in combinatie met zinklegeringen
  • Zink kan in een zeer dunne lagen worden aangebracht
  • Verzinken en poedercoaten hebben een zeer lange levensduur
  • Glad en visueel uiterlijk
  • Ductiliteit is goed, voorwerpen kunnen na het verzinken worden vervormd