Stralen en poedercoaten voor een schitterend resultaat

Download PDF

Een uitstekende beschermlaag tegen corrosie, een langere levensduur én minder onderhoud. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan is poedercoaten, door stralen voorafgegaan, misschien een optie voor u. Multinal Group heeft de juiste experts voor u in huis die het stralen en poedercoaten foutloos voor u uitvoeren.

De werking
Door uw objecten eerst te stralen en vervolgens te poedercoaten zorgen we voor een ruwe en gereinigde ondergrond, een ondergrond waarop de poedercoating nog beter hecht en waardoor na behandeling de sterke eigenschappen van poedercoaten naar voren komen. Roest krijgt geen kans bij stralen en poedercoaten en dit zorgt voor een langere levensduur.

Uw wensen, ons handelen
Bij het stralen en poedercoaten kunt u aangeven wat uw wensen en ideeën zijn. Zo is de poedercoating in vele kleuren te krijgen en kan het in één of meerdere lagen aangebracht worden. Uiteraard zorgen extra lagen voor een nog betere bescherming. Bovendien maakt het bij het stralen en poedercoaten voor Multinal Group niet uit of het om series producten gaat of om stukwerk. Wij voeren het perfect en dus met de grootste precisie voor u uit.

Meer informatie?
Wilt u graag meer weten over stralen en poedercoaten of wilt u direct een order plaatsen? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Voordelen van de voorbehandeling stralen

  • Stralen, optimale hechting voor poedercoaten of natlakken
  • Effectief tegen corrosie of roest
  • Zorgt voor ruw en schoon oppervlak
  • Ideale combinatie met poedercoaten en/of natlakken