Slijpen en polijsten van staal, messing en rvs

Download PDF

Slijpen en polijsten van rvs, messing en staal is een goede manier om oneffenheden van een metaal te verwijderen. Hierdoor vormt het een goede ondergrond voor een galvanische deklaag. Het oppervlak wordt immers gladder en scherpe kanten worden afgerond. Multinal Group helpt u graag bij het slijpen en polijsten van uw metaal, dat bovendien ook lichte beschadigingen verwijderd.

Meer dan behandelen
Het slijpen en polijsten van metaal voeren we vaak uit in combinatie met andere oppervlaktebehandelingen. Het is dan een voorbewerking of nabewerking voor verchromen, vernikkelen en vergulden. De exacte uitvoering is afhankelijk van het materiaal, de vorm en de mogelijkheden. Wilt u graag een deskundig advies over de mogelijkheden van slijpen en polijsten voor uw specifieke situatie, dan is Multinal Group hét adres. Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van slijpen en polijsten. En ze zijn in staat het te koppelen aan uw specifieke situatie, waardoor u advies op maat ontvangt.

Meer informatie?
Als u extra informatie of advies op maat wenst over slijpen en polijsten, neemt u contact met ons op. Onze vestiging in Coevorden helpt u graag verder.

Slijpen en polijsten van staal, messing en rvs

  • Voorbehandeling voor een galvanische deklaag door middel van slijpen en/of polijsten ;
  • De ruwheid van het oppervlak verbetert en de scherpe kanten worden afgerond ;
  • Voorkom materiaalbeschadigingen, vroegtijdige corrosie en een kwalitatief slechte deklaag ;