Het reinigen van kanalen voor ventilatie

Download PDF

Bij het reinigen van kanalen voor ventilatie spelen gezondheid en luchtkwaliteit een belangrijke rol. Immers, door vervuiling kunnen de kleine deeltjes stof, vuil of schimmels, zorgen voor problemen. Multinal Group is uw professionele partner bij het reinigen van kanalen die zorgen voor ventilatie. Voor ons staat de gezondheid van u en u werknemers voorop.

Vooraf handelen
Het reinigen van kanalen voor bijvoorbeeld ventilatie gebeurt door vakkundige medewerkers en met behulp van een handunit of een multifunctionele robot met ronddraaiende borstels. Met deze methoden kunnen uw kanalen weer het werk doen wat zij moeten doen en zijn er geen gezondheidsrisico’s. Door preventief te handelen en dus een regelmatige reiniging van kanalen voor ventilatie te laten uitvoeren, bent u vuil en schimmel voor en kan zelfs energiebesparing mogelijk zijn.

Deskundig advies
Het reinigen van kanalen voor ventilatie, airconditioning enzovoort wordt uitgevoerd conform VCA *- en ISO 9001-certificering. Ook voor advies over het juiste onderhoud kunt u bij Multinal Group terecht. Wij zijn er om u te ontzorgen.

Meer weten?
Wenst u meer informatie te ontvangen over het reinigen van kanalen voor ventilatie? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Tot het reinigen van HVAC kanalen behoren:

  • Het reinigen van HVAC luchtkanalen
  • Ventilatiesystemen reinigen
  • Airconditioning systemen reinigen
  • Vooraf aan een reiniging verzorgen wij ook het inspecteren van HVAC kanalen