Oppervlaktebehandelingen en industrieel reinigen, meerwaarde met impact!

Download PDF

Als het gaat om het behandelen van metalen of kunststof oppervlakken, of het industrieel reinigen bij u op locatie, bent u bij Multinal Group aan het juiste adres. Wij voorzien u van  een deskundig advies en een passende bedrijfsoplossing welke is afgestemd op uw wensen en eisen.

Immers, de keuze voor een bepaalde oppervlaktebehandeling of industriële reiniging kan ingrijpende gevolgen hebben voor de levensduur van uw product, productieproces of voor procesinstallaties. Sterker nog, met een (tijdig) maatwerk advies bent u onnodige kosten achteraf voor. Juist omdat uw situatie een individuele beoordeling vraagt. Geen product is identiek en iedere bedrijfssituatie is weer anders.

Kortom, raadpleeg dé specialist. Wij denken graag met u mee!

Samen komen wij tot de oplossing!

  • Iedere situatie/product is uniek
  • Advies op maat
  • Resultaatgericht
  • Samen maken wij de puzzel compleet

Zakelijke oplossing bij een oppervlaktebehandeling in ontwerpfase

Bij een juiste keuze voor een oppervlaktebehandeling of het structureel produceren van bijv. onderdelen of gebruiksvoorwerpen adviseren wij u alvorens u het ontwerp definitief vrijgeeft, dit te laten toetsen of dit “oppervlaktebehandeling proof” is. In dit voorstadium kunnen wij met u meedenken als het gaat om kostenefficiency,  de technische uitvoerbaarheid van uw wensen of indien gewenst de haalbaarheid wat het voor u mag gaan kosten.  Een meerwaarde, waarvan onze klanten steeds vaker in de ontwerpfase gebruik maken, omdat zij die toegevoegde waarde van Multinal Group ervaren.

Klik hier om het advies aanvraagformulier in te vullen.

Zakelijke oplossing bij een oppervlaktebehandeling voor bestaand product

Heeft u al een bestaand product en is bekend aan welke eisen deze dient te voldoen zoals aan welke oppervlaktebehandeling u denkt, de laagdikte eis, of aan welke verpakkingseis dient te worden voldaan, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Weet u niet welke oppervlaktebehandeling het beste aansluit bij uw wensen, ook dan helpen wij u graag verder. Of het daarbij gaat om enkele stuks of seriematig werk.  Een seriematige productie vergt vaak een langere voorbereidingstijd in het beoordelingstraject, omdat hier ook veelal product of klant specifieke procedures aan te pas komen.

Wanneer wij de mogelijkheid zien levertijden te verkorten dan zullen wij u hierin ondersteunen, echter in onze optiek mag snelheid niet ten koste gaan van de kwaliteit.

Klik hier om het advies aanvraagformulier in te vullen.

Zakelijke oplossing bij industriële reiniging

Bij de keuze voor een industriële reiniging op locatie komt veel kijken. Veelal wordt in het bestek al gedicteerd welke eisen er liggen, maar inde praktijk blijkt dit vaak onvoldoende uitgewerkt om een passend advies of offerte te kunnen maken. In dat geval adviseren wij u om onze expertise in te zetten bij uw klant. Wij ondersteunen u ter plaatse bij uw klant,  waarbij wij samen met u de opdracht voor ons winnen. Maar ook vragen als zelf de opdracht uitvoeren – al dan niet onder begeleiding van onze specialist en de benodigde equipment – of het compleet uitbesteden van de opdracht aan onze specialisten, omdat u eigen personeel liever niet wil blootstellen aan chemicaliën,  zijn vraagstukken waar wij graag in oplossingen met u meedenken. Wij hebben de oplossingen, u de keus. Vraag naar onze mogelijkheden.

Klik hier om het advies aanvraagformulier in te vullen.