Restaureren, verchromen, vernikkelen en poedercoaten van auto-onderdelen van oldtimers of klassiekers

Download PDF

Multinal Group heeft een naam hoog te houden als het gaat om allerlei diverse restauraties. Ons bedrijf is altijd betrokken geweest bij allerlei soorten restauraties.

Van Koninklijke paleizen en jachten, gevels en puien in Jugendstil en Art-Deco tot oude koetsen, motoren en klassiekers/oldtimers, allerlei restauraties zijn aan ons toevertrouwd en vakkundig van een oppervlaktebehandeling voorzien. Zelfs gerenommeerde restauratiebedrijven maken gebruik van de mogelijkheden die Multinal Group biedt.

Grondige reiniging van het (restauratie)object geeft snel duidelijkheid. Het maakt niet uit welke wensen u heeft, voor een onderdeel een behandeling kan ondergaan moet deze eerst grondig worden schoongemaakt en/of worden geslepen. Daarmee wordt duidelijk wat de kwaliteit van het onderliggende materiaal is en kunnen wij u vervolgens adviseren over de mogelijkheden en het te verwachten eindresultaat. Uw wensen staan daarbij uiteraard voorop. Na het schoonmaken en/of slijpen/polijsten kan aan de gewenste behandeling begonnen worden.

Restauratie werkzaamheden voor particulieren wordt door Multinal Group hoofdzakelijk uitgevoerd op onze vestiging in Amsterdam. Wij adviseren u eerst even te bellen voor u langskomt, zodat u zeker weet dat dat onze specialist aanwezig is. Daarnaast vraagt restauratie vaak geduld en tijd. Heeft u haast of moet het echt voor een bepaalde datum gereed zijn, geeft u dit dan duidelijk aan.

Mogelijkheden voor uw oldtimer:

  • Het (opnieuw) verchromen en vernikkelen van o.a. bumpers, koplampen etc.
  • Het verzinken van slotdelen, olieleidingen en scharnierdelen.
  • Het slijpen en polijsten van aluminium, RVS, koper of messing delen.
  • Aanpassen van speciaaldelen, reparatie enz.
  • Combinatie van verzinken en poedercoaten.

Restauratie/restaureren van oldtimers of klassiekers de mogelijkheden op onderdelen gebied

  • Het opnieuw vernikkelen en/of verchromen van bumpers, koplampen, deurkrukken, luchtfilters, voor vorkpoten, pedalen, hevels, stangen, achterlichten, grill-delen, sierstukken, standaards, sturen, uitlaten, bouten en moeren, ringetjes en veren. Afhankelijk van het materiaal, het gebruikers- of einddoel kunnen wij voor u mat-, satijn- of glans verchromen. In overleg is het zelfs ook mogelijk te verkoperen voor een nog mooier en beter resultaat;
  • Het (opnieuw) verzinken en passiveren in blank, geel of zwart van slotdelen, bouten en moeren, ringen, stangetjes, remklauwen, triangels, olieleidingen, scharnierdelen;
  • Het slijpen/polijsten van aluminium, RVS, koperen of messingdelen;
  • Aanmaak of aanpassing van speciaaldelen, reparatie en restauratie van gedeukte- of doorgesleten delen;
  • Ook is het mogelijk te kiezen voor een combinatie van verzinken en poedercoaten. Het poedercoaten van o.a. velgen, spatborden, frames, ophangbeugels biedt naast een goede bescherming tegen corrosie, ook minder onderhoud en geeft een fraai en strak uiterlijk in iedere gewenste kleur.

Hiernaast ziet u in welke staat de Beta motorfiets was en hoe deze is opgeknapt na restauratie door Multinal Group. Deze Beta heeft diverse oppervlaktebehandelingen ondergaan, zoals het verzinken, poedercoaten, en verchromen.

U kunt de voor en na foto bekijken door op het witte pijltje in het midden van de foto te klikken en deze naar rechts te slepen (linker muisknop ingedrukt houden).