Zelf beitsen van roestvast staal of RVS: niet-toxische beitspasta en sproeibeits

Download PDF

Wanneer u zelf roestvast staal wilt beitsen bent u bij de specialisten van Multinal Group aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring met het o.a. RVS beitsen op locatie en in onze specialistische fabrieken hebben wij deze expertise gebruikt voor de introductie van niet toxische beitsproducten voor roestvast staal.

Juist doordat deze beitsproducten niet-toxisch zijn, en daarmee een stuk minder milieubelastend en mensvriendelijker dan de huidige producten op de Nederlandse markt, bieden wij u de producten niet alleen aan, maar gebruiken deze nu zelf ook op locatie en in onze fabrieken. Daarmee dragen wij zelf direct bij aan een stuk milieuvriendelijker produceren en verbeteren de arbo-omstandigheden van onze mensen.

Beitspasta (niet-toxisch) voor het behandelen van lasnaden of kleine RVS producten

Het beitsen met pasta wordt voornamelijk gebruikt voor het beitsen van RVS of roestvaststalen lasnaden. Meer informatie over onze beitspasta voor het zelf beitsen van RVS.

Sproeibeits (niet-toxisch) voor het behandelen van grote producten van roestvast staal of RVS

Heeft u een roestvast stalen object dat niet in een beitsbad kan of zijn er onderdelen of oppervlakken die niet in aanraking mogen komen met beits-vloeistof? Dan kan het beitsen door vernevelen met onze sproeibeits voor u de oplossing zijn.

Waterzuivering van (beits) spoelwater bij zelf beitsen van roestvast staal

Wanneer u zelf RVS beitst, zeker in geval van sproeibeits, dient u er rekening mee te houden dat u afval- en spoelwater dat bij het sproeibeitsen vrijkomt op een correcte wijze zult moeten afvoeren. Wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Meer informatie over de onze mogelijkheden voor de verwerking van beits afval- en spoelwater.

Voor en na de oppervlaktebehandeling

Beitspasta wordt voornamelijk gebruikt voor het beitsen van lasnaden. Op onderstaande foto’s ziet u de buis vóór de behandeling en het resultaat na de beitsbehandeling.

 

Buis-voor-het-beitsen      Aanbrengen beitspasta      Buis-na-het-beitsen