Verwerking van (beits) afval- of spoelwater door ons waterzuiveringssysteem

Download PDF

Als beitsspecialist hebben wij in onze fabrieken en op locatie te maken met de afvoer van afval- en spoelwater conform de huidige milieueisen, de plaatselijke richtlijnen en wettelijke bepalingen. Daarvoor maken wij gebruik van diverse waterzuiveringssystemen, die het afval- en spoelwater dusdanig verwerken en zuiveren, dat deze weer voldoet aan de strenge milieuwetgeving.

Zuiveren van (beits) afval- en spoelwater: de mogelijkheden

Op basis van onze eigen ervaringen met onze beitsbaden uit de beitserijen, en door het gebruik van beitsproducten zoals sproeibeits op locatie verkopen wij niet alleen beitsproducten, maar nemen wij ook onze maatschappelijke verantwoording. Het zuiveren van het door ons of geproduceerde (beits)afval- en spoelwater mag namelijk door ons verwerkt worden. Zeker wanneer u een eigen baden in uw fabriek heeft of gebruik maakt van beitsproducten, kunt u bij Multinal Group terecht voor de zuivering van het afval- en spoelwater.

Kortom, wanneer u zelf RVS producten beitst en deze conform de richtlijnen wenst af te voeren, dan bieden wij de oplossing!