Beitsen en passiveren van RVS bij u op locatie: ideaal voor moeilijk verplaatsbare objecten of voor een professionele uitvoering

Download PDF

De keuze voor het beitsen en passiveren van o.a. roestvast staal of RVS op locatie wordt vaak gemaakt wanneer er sprake is van een moeilijk verplaatsbaar object.  Maar ook wanneer u uw eigen medewerkers niet met chemicaliën wilt laten werken en/of uw voorkeur uitgaat naar een specialistisch bedrijf is het beitsen op locatie met sproeibeits een prima alternatief voor uitvoering in beitsdompelbaden in één van onze beitserijen. Vooral branches waarbij zeer strenge eisen spelen zoals in de medische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie alsmede in de offshore, olie-raffinaderijen en chemische industrie wordt vaak gekozen voor het uitbesteden van beitsen en passiveren op locatie door vakspecialisten zoals Multinal Group.

Beitsen en passiveren van roestvast staal of RVS bij u op locatie?

  • Wij zijn hierin gespecialiseerd
  • Vakkundige beitsbehandeling
  • Geen blootstelling van eigen medewerkers aan chemicaliën
  • Uiterst geschikt voor grote of moeilijk verplaatsbare objecten

Beitsen en passiveren van RVS: op locatie of in de fabriek

Heeft u producten of objecten die gebeitst moeten worden en te verzenden of te versturen met een transporteur? Dan is het niet direct nodig om deze op locatie bij u te beitsen. U kunt uw producten dan ook in een van onze specialistische beitserijen in  Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Hoogezand of Ridderkerk aanleveren om uw producten in een van onze beitsdompelbaden te laten behandelen. Wij helpen u graag verder.

Zelf beitsen van RVS met onze milieuvriendelijkere beitsproducten

De niet toxische beitsproducten die wij zelf in onze beitserijen en bij onze klanten op locatie gebruiken om te beitsen, zijn in ons assortiment opgenomen. Wanneer u zelf RVS of roestvast staal wilt beitsen, dan bieden wij u 2 beitsproducten: een niet toxische beitspasta en een niet toxische sproeibeits.

Verwerking van (beits) afval- of spoelwater door ons waterzuiveringssysteem

Als beitsspecialist hebben wij in onze fabrieken en op locatie te maken met de afvoer van afval- en spoelwater conform de huidige milieueisen, de plaatselijke richtlijnen en wettelijke bepalingen. Daarvoor maken wij gebruik van diverse waterzuiveringssystemen, die het afval- en spoelwater dusdanig verwerken en zuiveren, dat deze weer voldoet aan de strenge milieuwetgeving.
Meer informatie over de verwerking van (beits) afval- of spoelwater.

Hiernaast treft u afbeeldingen aan van grote objecten die door Multinal Group op locatie zijn gebeitst.