Reinigen van vacuüm toiletsystemen: servicelevel gewaarborgd en tevreden personeel

Download PDF

Aan boord van cruise-, ferry-, vracht- en marineschepen is het essentieel om preventief vacuüm toiletsystemen te reinigen. Een verstopt toiletsysteem veroorzaakt immers irritatie en ontevredenheid bij passagiers en bemanningsleden.

Dit kunt u gelukkig eenvoudig voorkomen door preventief uw vacuüm toiletsystemen te (laten) reinigen. Bovendien bespaart u met preventief reinigen tijd en geld op reparatiewerkzaamheden door derden, die het uiteindelijke probleem niet oplossen. Wist u dat in 60% van de gevallen een verstopping in de pijpsectie wordt veroorzaakt door reguliere stortingen die de diameter van de pijpleiding verkleinen? Hierdoor wordt de pijplijn geblokkeerd en kunnen toiletten niet meer worden gebruikt of vervelender nog, dat passagiers noodgedwongen naar een andere cabine moeten verhuizen? Laat het zo ver niet komen en vraag ons vandaag nog een advies.

Wij hebben veel ervaring met het reinigen van vacuüm toiletsystemen op
cruise-, ferry-, vracht- en marineschepen. Daarnaast leveren wij de chemicaliën voor tussentijds onderhoud en reiniging van vacuüm toiletsystemen.

Reinigen toiletsystemen aan boord:

  • Tevreden passagiers en bemanningsleden
  • Voorkomen van extra kosten aan reparaties door derden
  • Snel en vakkundige uitvoering

Hiernaast ziet u een onderdeel van een vacuüm toiletsysteem voor en na de reiniging door de specialisten van Multinal Group.

U kunt de voor en na foto bekijken door op het witte pijltje in het midden van de foto te klikken en deze naar rechts te slepen (linker muisknop ingedrukt houden).