Hoge druk reinigen: reinigen met water spaart het milieu

Download PDF

Als het gaat om milieuvriendelijker reinigen neemt Multinal Group haar verantwoording. Wanneer hoge druk reinigen, hydro jetting of hydro flushen tot de mogelijkheden behoort om de gewenste reinigingsgraad te realiseren, dan nemen wij dit zeker is ons maatwerkadvies mee.

In tijden waarin het milieu een steeds grotere rol speelt en de techniek steeds verfijnder wordt wint het reinigen onder hoge druk aan terrein.

Echter de toepasbaarheid van het reinigen met water is afhankelijk van de klantspecifieke eisen en de vastgelegde standaards voor pijpleidingsystemen. De complexiteit van het systeem en de bereikbaarheid bepalen of het mogelijk is te reinigen met water.

De beste hoge druk reinigingsmethode binnen handbereik

Voor het reinigen met water biedt Multinal Group een aantal varianten. Hoge druk reinigen zoals een ieder dit wel kent. Reinigen onder zeer hoge druk, ook wel bekend onder de term hydro jetting en het reinigen waarbij sprake is van spoelen met zeer grote volumes het zogenaamde hydro flushen of hydro flushing.

Omdat iedere situatie uniek is, wordt ons advies altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo weet u zich verzekerd van het meest efficiënte proces en de best mogelijke reinigingsmethode, al dan niet door middel van hoge druk of van water.