Chemisch technisch reinigen van proces installaties, systemen, leidingen, tanks, koeltorens, warmtewisselaars, machines en onderdelen

Download PDF

Bij een goedlopend productieproces kan door vervuiling van uw leidingsystemen en procesinstallaties stagnatie optreden. Deze stagnatie kunt u eenvoudig voorkomen door preventief of periodiek uw systemen of procesinstallaties te laten reinigen. U voorkomt met chemisch technisch reinigen niet alleen dat uw machines last ondervinden van verminderde warmteoverdracht door kalk, ijzerzouten, vetaanslag en (montage)vervuiling, maar de kans op schade aan uw machines neemt drastisch af.

Onderaan deze pagina kunt u doorklikken naar onze diensten op het gebied van chemisch technisch reinigen.

Wij verzorgen het chemisch technisch reinigen van de volgende systemen:

  • Van tanks en installaties
  • Reinigen van warmtewisselaars
  • Reinigen van procesinstallaties of processystemen
  • Reinigen van stoomketels of ketels
  • Reinigen van koeltorens
  • Reinigen van sprinkler nozzles/sprinkler installaties

Reinigen van processystemen, procesinstallaties, leidingen, tanks, koeltorens, warmtewisselaars, machines en onderdelen

Voor het snel en vakkundig chemisch technisch reinigen op locatie bent u bij Multinal Group aan het juiste adres. Veiligheid, innovativiteit en milieu en staan voorop. Voor het chemisch technisch reinigen beschikt Multinal Group over de juiste expertise om leidingsystemen, installaties, productie-units, machines, ketels, warmtewisselaars, koeltorens, tanks en andere productieonderdelen effectief chemisch technisch te reinigen.

Effectieve reiniging van processystemen en kwaliteit

Kiest u ook voor kwaliteit, maximale flexibiliteit en een veilige, deskundige en effectieve reiniging van uw procesinstallaties of processystemen? Onze professionals werken conform ISO 9001 en VCA *.

Links ziet u een buis met kalkafzetting, rechts ziet u de buis nadat deze chemisch technisch gereinigd is door Multinal Group.

U kunt de voor en na foto bekijken door op het witte pijltje in het midden van de foto te klikken en deze naar rechts te slepen (linker muisknop ingedrukt houden).