Elektrolytisch verzinken

Download PDF

U zoekt een betrouwbare expert op het gebied van elektrolytisch verzinken? Multinal Group staat met meerdere specialisten klaar om u van dienst te zijn. Wij hebben onze krachten gebundeld en streven samen naar een perfect eindproduct.

De methode omschreven
Bij elektrolytisch verzinken kan ervoor gezorgd worden dat producten net buiten bepaalde toleranties vallen. Dit komt omdat geringe laagdiktes kunnen worden opgebouwd door het zink dat in een waterige zoutoplossing wordt neergeslagen. Het proces van elektrolytisch verzinken maakt bijvoorbeeld dat uw staal nog gemakkelijk te vervormen is, maar dat het ook corrosiebestendig is. Door het elektrolytisch verzinken krijgt uw product een glad uiterlijk.

Wilt u uw producten niet alleen elektrolytisch laten verzinken, maar er ook een andere oppervlaktebehandeling op laten toepassen? Dat is zeker mogelijk. Mochten hier verschillende specialisten voor nodig zijn, dan regelen wij het onderlinge vervoer tussen onze vestigingen. Hierdoor behoudt u het gemak van één aanspreekpunt.

Neem contact op
Wilt u gebruikmaken van onze krachten en het elektrolytisch verzinken laten uitvoeren door experts? Neem dan gerust contact op en wij voeren uw opdracht snel en vakkundig uit.

Voordelen van staal elektrolytisch verzinken of galvaniseren :

  • Onze passiveringen zijn CrVI vrij en voldoen aan REACH en RoHS ;
  • Hoge mate van corrosiebestendigheid ;
  • Zink kan in een zeer dunne lagen worden aangebracht ;
  • Verzinken en poedercoaten hebben een zeer lange levensduur ;
  • Glad en visueel uiterlijk