Sproeibeits (niet-toxisch) voor het behandelen van grote producten van roestvast staal of RVS

Download PDF

Heeft u een roestvast stalen object dat niet in een beitsbad kan of zijn er onderdelen of oppervlakken die niet in aanraking mogen komen met beitsvloeistof? Dan kan het beitsen door vernevelen met onze sproeibeits voor u de oplossing zijn.

Doordat onze sproeibeits niet toxisch is, is deze veel minder milieubelastend en mensvriendelijker dan andere producten op de markt. Dat komt omdat er in onze sproeibeits geen fluorwaterstofzuur verwerkt is. Daarmee is onze Inox & Metal Pickle Gel minder milieubelastend én prettiger om mee te werken omdat er nagenoeg geen geur vrijkomt. Doordat de gebruiker niet wordt blootgesteld aan vrijkomende dampen is onze sproeibeits daarmee ook een stuk Arbo vriendelijker. Hoewel het een ‘groener’ product is, blijft het wel een corrosief product om mee te werken. Er dient dan ook net als bij andere beitsproducten de nodige beschermmiddelen te worden gebruikt. Multinal Group heeft naast een sproeibeits ook een beitspasta voor rvs in haar assortiment voor het behandelen van o.a. lasnaden.

Voordelen van onze sproeibeits voor roestvast staal of RVS:

  • Bevat geen fluorwaterstofzuur
  • Een niet-toxische beits, dus minder milieubelastend
  • Gebruikers- en mensvriendelijker
  • Beter alternatief dan bestaande beitsproducten

Sproeibeits voor roestvast staal of RVS uitgedrukt in liters

In tegenstelling wat veel gebruikt wordt op de beitsproducten markt, hanteert Multinal Group een literprijs voor haar product. Wij houden ons daarbij aan de wettelijke bepalingen voor vloeibare producten, deze moeten in liter uitgedrukt en gefactureerd worden.

Wij bieden de sproeibeits aan in een can van 25 liter (Prijzen zijn op aanvraag)


Hieronder treft u de technische specificaties en ons advies m.b.t. de juiste werkmethode van onze niet-toxische sproeibeits:

Het zelf gebruiken van beitsproducten en de afvoer van (beits) afval- en spoelwater

Het spoel- of afvalwater dat achterblijft na het gebruik van beitsproducten, vooral in geval van sproeibeits, dient conform de huidige wettelijke bepalingen te worden afgevoerd. Wij bieden u de mogelijkheid het afval- en spoelwater via ons waterzuiveringssysteem te verwerken.