Beitsen en passiveren in onze specialistische beitserijen in Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Coevorden, Hoogezand en Vlaardingen

Download PDF

Wanneer RVS objecten die gebeitst moeten worden prima verplaatsbaar zijn,  goed te versturen of zich lenen voor transport,  dan ligt het voor de hand dat deze in onze beitserijen behandeld kunnen worden. Uitgangspunt om te kunnen dompelbeitsen is dat de producten volledig in aanraking mogen komen met beitsvloeistof, zodat deze in onze uitgebalanceerde beits(dompel)-bad behandeld kunnen worden. Indien het gaat om een las samenstelling van diverse metalen, dan adviseren wij u dit duidelijk aan te geven of het object te voorzien van een materiaalsheet,  zodat wij ter plaatse kunnen beoordelen wat het juiste plan van aanpak is voor het beitsen. Speciaal voor u ontwikkelde wij een overzicht met tips en adviezen om het dompelbeitsen en sproeibeitsen van uw product zo goed mogelijk te laten verlopen.
Bekijk hier deze Belangrijke aandachtspunten bij een beitsbehandeling.

Multinal Group vestigingen waar u uw beitswerkzaamheden kunt aanleveren  zijn gevestigd in: Alphen aan den Rijn , Amsterdam , Coevorden , Hoogezand of Vlaardingen.

U kunt daarbij denken aan beitsen van rvs plaatwerk, opslagtanks, behuizingen, buizen, frames, roosters, kokers, leidingwerk, montage delen en warmtewisselaars.

Heeft u RVS onderdelen of oppervlakken, die absoluut niet in aanraking mogen komen met beitsvloeistof ? Ook dan kunt u voor het vakkundig beitsen in een van onze beitserijen in Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Coevorden, Hoogezand of Vlaardingen terecht. In plaats van dompelbeitsen in een van onze (grote) beitsbaden, verzorgen wij het sproeibeitsen van roestvast staal of aluminium objecten in een speciaal daarvoor in gerichte ruimte in de beitserij.

Is het te beitsen object niet verplaatsbaar? Dan kunnen wij het beitsen voor u op locatie verzorgen.

 

Beitsen van RVS in onze beitserijen in Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Coevorden, Hoogezand en Vlaardingen

  • Vakkundige RVS, koolstofstaal of aluminium beitsbehandeling
  • Nauwgezet bewaken van (klantspecifieke) beitsprocedures
  • Behandeling in uitgebalanceerde beitsbaden
  • Uw RVS, koolstofstaal of aluminium in veilige handen

Beitsen van moeilijk verplaatsbare RVS objecten op locatie

Beitsen in een van onze beitsfabrieken kan soms worden bemoeilijkt doordat het object moeilijk verplaatsbaar is. Hiervoor bieden wij een prima alternatief: het beitsen van het object bij u op locatie. Maar ook wanneer u uw eigen medewerkers niet met chemicaliën wilt laten werken en/of uw voorkeur uitgaat naar een specialistisch bedrijf is het beitsen op locatie met sproeibeits een prima alternatief voor uitvoering in beitsdompelbaden in één van onze fabrieken.

Vooral branches waarbij zeer strenge eisen spelen zoals in de medische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie alsmede in de offshore, olie-raffinaderijen en chemische industrie wordt vaak gekozen voor het uitbesteden van beitsen van RVS door vakspecialisten zoals Multinal Group.

Zelf beitsen van roestvast staal (RVS) met niet toxische beitsproducten

De niet toxische beitsproducten die wij zelf in onze beitserijen en bij onze klanten op locatie gebruiken om te beitsen, hebben wij sinds kort ook in ons assortiment opgenomen. Wanneer u zelf RVS of roestvast staal wilt beitsen, dan bieden wij u twee beitsproducten: een niet toxische beitspasta en een niet toxische sproeibeits.

Op de foto's hiernaast is duidelijk te zien hoe de uiterlijke kenmerken na een beitsbehandeling zijn veranderd.

U kunt de voor en na foto bekijken door op het witte pijltje in het midden van de foto te klikken en deze naar rechts te slepen (linker muisknop ingedrukt houden).