Transportmogelijkheden van Multinal Group

Download PDF

Als het gaat om het verzorgen van het transport van uw producten kunnen wij kort zijn: wij regelen het graag voor u. Niets voor niets beschikt Multinal Group over een eigen wagenpark dat het transport van en naar haar klanten verzorgt en tussen de onderlinge Multinal Group vestigingen.

Door de nauwe samenwerking tussen de Multinal Group vestigingen worden kennis en expertise gebundeld en kunnen wij snel inspringen op uw wensen, bijvoorbeeld het verzorgen van meerdere oppervlaktebehandelingen, het inpakken van uw product, dan wel het halen en brengen van uw producten wanneer het u uitkomt.

Tijdwinst behalen met direct inpakken van uw producten

Het door ons laten inpakken van producten is een handeling die steeds vaker door onze klanten wordt ontdekt én gebruikt om aan de steeds kortere levertijden te kunnen blijven voldoen. Het scheelt immers een schakel in het logistieke proces en u weet dat wij als oppervlaktebehandelaar uw product zorgvuldig zullen inpakken en gereed maken voor verzending. Aansluitend op het inpakken kunt u dan gebruik maken van onze eigen transport service, maar u kunt deze uiteraard ook zelf (laten) ophalen.

Transportfaciliteiten en inpakken:

  • Snellere levertijden
  • Wij komen uw producten halen en brengen
  • Uw product vakkundig ingepakt of verpakt