Dé dienstverlener voor oppervlaktebehandelingen en industrieel reinigen

Download PDF

De professionals van Multinal Group weten wat er komt kijken bij het behandelen van metalen of  ABS/ABS-blends kunststof oppervlakken in haar vestigingen of het industrieel reinigen bij u op locatie. Daarom bent u bij Multinal Group aan het juiste adres als het gaat om een deskundig advies. Immers, de keuze voor een bepaalde oppervlaktebehandeling of reiniging kan ingrijpende gevolgen hebben voor de levensduur van uw product, productieproces of voor procesinstallaties. Raadpleeg daarom dé specialist!

Multinal Group draagt bij aan het realiseren van uw levertijd door:

 • Geven van deskundig advies en reële inschatting van de mogelijkheden;
 • Maximale flexibiliteit zodat u uw afgesproken levertijd haalt;
 • Tijdwinst door bieden van kwaliteitscontroles;
 • Snelheid door inzetten van onze eigen transportfaciliteiten;
 • Toegevoegde waarde met onze inpakmogelijkheden voor producten;
 • Gemak door u te ontzorgen.

Door de nauwe samenwerking tussen de onderlinge Multinal Group vestigingen worden kennis en expertise gebundeld en kunnen wij snel inspringen op uw wensen zoals het verzorgen van verschillende oppervlaktebehandelingen en/of industrieel reinigen. De vestigingen regelen onderling het beste eindresultaat voor uw product. U heeft hier verder geen omkijken meer naar en het levert u behalve gemak veelal tijdswinst op.

Multinal Group verzorgt haar dienstverlening internationaal en nationaal en heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, Alphen aan den Rijn OWAmsterdam, Coevorden, HoogezandVlaardingen en Weesp.

Voordelen Multinal Group

 • Eén aanspreekpunt
 • Gebundelde krachten door gespecialiseerde bedrijven
 • Tijdwinst
 • Eigen transportfaciliteiten
 • Gemak
 • Snel, flexibel en vakkundig

Missie van Multinal Group

Multinal Group specialiseert zich als een innovatieve, internationale onderneming in het bieden van oplossingen op het gebied van oppervlaktebehandelingen en industrieel reinigen. Zij doet dit door middel van het zo breed mogelijk adviseren over en concurrerend aanbieden van diensten op bovengenoemd gebied, bij wie dat een wezenlijk onderdeel vormt van het bedrijfsproces. Dit alles in een omgeving waar kennis en advies, kwaliteit, chemische processen en een breed pakket aan diensten in het behoeftepatroon van de klant voorzien en waarmee Multinal haar klanten ontzorgt zodat haar klanten zich kunnen richten op hun corebusiness.

Multinal Group streeft bij het realiseren van haar missie naar:

 • Het leveren van dienstverlening van een hoog service- en kwaliteitsniveau aan haar afnemers met een hoge mate van klanttevredenheid;
 • Een boeiende, inspirerende, schone en nette werkomgeving voor haar medewerkers;
 • Een betrouwbare relatie te zijn voor haar toeleveranciers;
 • Een afdoende rendement op het geïnvesteerd vermogen voor haar aandeelhouders;
 • “Goed burgerschap te tonen tegenover de rest van de wereld”;
 • Lering te trekken uit haar fouten, opdat herhaling hiervan wordt voorkomen.

De visie van Multinal Group

Multinal vindt het van groot belang om hoge kwaliteit te leveren, tegen een redelijke prijs en om korte doorlooptijden te hanteren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een partnership met onze klanten aan te gaan en de klanten iets extra’s te bieden. Wij willen een totaalconcept aan oppervlaktebehandelingen en logistieke dienstverlening aanbieden, zodat klanten al hun oppervlaktebehandelingen en industriële reinigingswerkzaamheden volledig aan ons kunnen toe  vertrouwen, zodat zij zich ook echt op hun core business kunnen richten.

De visie bestaat uit meerdere pijlers:

 1. Naast het streven naar winstgevendheid, continuïteit en het leveren van een hoge kwaliteit, wil Multinal bovenal een organisatie zijn die maatschappelijk onderneemt en daarbij oog heeft voor de gehele omgeving waarin zij opereert, waar optimaal wordt samengewerkt met alle stakeholders. Door bijvoorbeeld ketensamenwerking, ontwikkelingsplannen voor medewerkers, beleid en processen conform MVO en certificatie voor managementsysteem op basis van normeringen;
 2. Duidelijke uniformiteit in uitstraling, werkwijze en servicegerichtheid van alle Multinal vestigingen;
 3. Benaderingen die de visie kracht bijzetten zijn gebaseerd op managementmethodes vanuit kosten, toegevoegde waarde, voorraadbeheersing en procesverbetermethodes.

Opleidingen en kwaliteitsnormen

Het optimaliseren van de interne organisatie gebeurt door vooraf hoge eisen te stellen aan (productie)processen binnen de organisatie en aan de mensen die de werkzaamheden verrichten. Met behulp van opleidingen worden organisatie-medewerkers in staat gesteld om volgens onze hoge kwaliteitsnormen te kunnen werken.
Door haar klanten aan te moedigen om vooral klachten te melden, hanteert zij een een klachtenpreventiebeleid die er toe dient bij te dragen dat herhaling wordt voorkomen. Voor optimale veiligheid volgen wij procedures volgens ISO 9001 en VCA.
Kortom, veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit staan bij Multinal Group en haar bedrijven voorop!

Klachtpreventie en het melden van klachten

Multinal Group streeft naar het continu verbeteren van haar processen. Door klachten van haar klanten serieus te nemen, worden wij in staat gesteld onszelf te verbeteren en/of noodzakelijke maatregelen te treffen om deze in de toekomst te voorkomen.

Heeft u ondanks ons zorgvuldige handelen toch een klacht te melden, laat deze ons dan weten via het klachtenformulier. Samen met u kunnen we toekomstige problemen voorkomen.

Bedankt voor de door u genomen moeite!

 

Klik hier voor het klachtenformulier

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De directie van de bedrijven binnen de ‘Multinal Group’ voert al jaren een actief beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het voeren van een actief VGM-beleid is behoort tevens tot één van de belangrijkste doelstellingen van de ‘Multinal Group’.
Hiermee zorgen we niet alleen voor aanzienlijke verbeteringen voor mens en milieu binnen en in de omgeving van onze (productie)locaties, maar kunnen we eveneens de productiekosten reduceren door het efficiënt gebruik van milieubesparende oplossingen.

Multinal Group streeft naar het continu verbeteren van de door haar bedrijven geleverde diensten en producten. Zij doet dit door het toepassen van alle middelen die technisch, sociaal en maatschappelijk verantwoord zijn.

Uitgangspunten daarbij zijn:

 • Minimale belasting voor mens en milieu;
 • Het indammen van risico’s tijdens operationele werkzaamheden door – waar mogelijk – het automatiseren van risicovolle activiteiten;
 • Evalueren van projecten en procedures en daar waar nodig aan te scherpen.

 

Ketensamenwerking en meerwaarde

In ons samenwerkingsconcept ook wel ‘Lean- and meanconcept’ bepaalt uzelf met welke toeleveranciers u werkt en wat er in financieel opzicht met hen wordt afgesproken. Alle bedrijven zijn onafhankelijk in de keten, echter Multinal Group krijgt in samenwerking de coördinatie waarmee een lijn wordt ingezet naar lange termijn partnerships. Multinal Group ontzorgt u van de planning, de kwaliteitscontrole en de logistiek, waarbij u de eindproducten op basis van uw eigen (productie) behoefte ontvangt. U heeft in dit geheel slechts te maken met één aanspreekpunt: Multinal Group.