Multinal Vlaardingen

Onze beitserij Multinal Vlaardingen verzorgt het beitsen en passiveren van o.a. roestvast staal en andere metalen.

Tijdens het vervaardigen van RVS-objecten, hebben sommige bewerkingen als gevolg dat lokaal de corrosievastheid van het oppervlakte wordt aangetast, waardoor het materiaal zal gaan roesten/corroderen. Om deze beschadiging te herstellen, krijgen deze objecten een beitsbehandeling en wordt de oppervlaktehuid gereinigd en hersteld. Bij beitsen wordt het RVS behandeld met een beitsmiddel bestaande uit o.a. waterstoffluoride en salpeterzuur. De RVS-objecten worden hiertoe ondergedompeld in een beitsbad. Nadat de objecten uit het beitsbad komen worden deze met koud water onder hoge druk afgespoten en dienen ze heel goed te drogen, waardoor de toplaag hersteld. Dit laatste wordt passiveren genoemd.

Beitsen en passiveren wordt tevens verzorgd op de vestigingen Multinal Alphen aan den Rijn, Multinal Amsterdam en Multinal Hoogezand.

Als het om het beitsen van grote tot zeer grote objecten van roestvast staal gaat bent u bij onze vestiging in Vlaardingen aan het juiste adres. Op Vlaardingen beschikken wij over 2 grote dompelbeitsbaden,  één met een lengte van 10 meter  en één met een lengte van 8 meter. Het laatst genoemde bad is speciaal voor het behandelen van koolstofstaal. Heeft u “groots” beits werk, dan is het hier bij onze specialisten in goede handen. Niet alleen kunnen wij u helpen het beitswerk te verzorgen in één van onze dompelbaden, ook een combinatie van sproeibeitsen en dompelen behoort tot de vele mogelijkheden. Zelfs als  objecten gemakkelijk door uzelf gebeitst kunnen worden met een beitspasta of het gaat om moeilijk verplaatsbare objecten hebben wij voor u een passende oplossing. Zie ook de informatie voor beitsproducten voor RVS of het beitsen en passiveren op locatie . Wij hebben de beitsmogelijkheden, u de keus!

Vestigingsmanager

Diane van der Vliet, telnr. +31 (0)6 122 65 961

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
7:30 - 17:00 uur

Edisonstraat 7
3133 KG Vlaardingen
Nederland

+31 (0)88 20 55 301