Multinal Coevorden

Verchromen, vernikkelen en vergulden bij Multinal vestiging Coevorden.
Voor het deskundig verchromen (mat of glans), (duplex) vernikkelen en vergulden is onze vestiging in Coevorden gespecialiseerd. Hier verzorgen wij het hoogwaardig verchromen, vernikkelen en/of vergulden voor metaal zoals ijzer, messing, koper of roestvast staal (RVS).

Het maakt ons daarbij niet uit of het gaat om seriematige producties van duizenden stuks of enkele, specialistische stuks verchromen, vernikkelen of vergulden: wij regelen het graag voor u. Wij weten wat er komt kijken als het gaat om het leveren van topkwaliteit en het behandelen van metaaloppervlakken. Bovendien verzorgen wij voorbewerkingen zoals slijpen en polijsten of uitblazen van producten in eigen huis. Tevens bieden wij u met onze eigen transportfaciliteiten de mogelijkheid om tegen vergoeding uw producten te halen en te brengen, te verpakken of op afroep op te slaan.

Daarnaast wordt op vestiging Coevorden ook het verkoperen, vernikkelen, verchromen en vergulden oftewel metalliseren van ABS/ABS-blends kunststof verzorgd. Doel van het metalliseren van kunststof is het verhogen van de decoratieve en/of functionele eigenschappen van ABS en ABS-Blends kunststofproducten.

Werkzaamheden van particulieren kunnen alleen op afspraak worden aangeboden.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 - 17:00 uur

Modem 32
7741 MJ Coevorden
Nederland

+31 (0)88 20 55 301