Hieronder vindt u de veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden

Beitsen

Wij kunnen alle soorten roestvast staal beitsen. U kunt hierbij denken aan austenitisch-, ferritisch- en duplex roestvaststaal. Na ontvangst van de materiaalspecificaties kunnen wij u een passende procedure aanbieden.

Voor het beitsen en passiveren hanteren wij procedure ASTM A380 – 99.

Ja, wij kunnen ook koolstof staal beitsen.

Elektrolytisch polijsten

De Ra-waarde na het elektrolytisch polijsten is niet te meten. De Ra-waarde halveert ongeveer na het elektrolytisch polijsten. Het is echter niet zo dat als je iets twee keer elektrolytisch polijst, dat de tweede keer de Ra-waarde weer halveert.

Kunststof verchromen/vernikkelen/vergulden

Kunststof verchromen/vernikkelen/vergulden

Wij kunnen alleen ABS en ABS-blends kunststoffen behandelen.

Nee, wij kunnen geen 3D geprint kunststof verchromen.

Levertijden

De gemiddelde doorlooptijd is ongeveer tussen de 3-5 werkdagen (afhankelijk van de behandeling). De levertijd is altijd in overleg met de vestiging zelf.

Op uw producten wachten is niet mogelijk aangezien wij ook met droogtijden te maken hebben.

Nee, dat is niet mogelijk aangezien elke vestiging haar eigen specialisme heeft.  Wilt u weten welke oppervlaktebehandeling op welke vestiging wordt uitgevoerd, raadpleeg dan het overzicht van de Multinal vestigingen. Heeft u een offerte van ons ontvangen, dan staat daarin ook het afleveradres aangegeven.

Restauratie

Indien de auto onderdelen uit ABS/ABS-blends kunststof vervaardigd zijn kunnen wij deze behandelen. Vaak moet er wel een apart rek worden gemaakt. U dient rekening te houden met rekkosten.

Verchromen

Ja, wij zijn ook in staat om aluminium te verchromen.

Verzinken

Nee, wij kunnen geen RVS verzinken.

Wij kunnen  verzinken in de kleuren blank, blauw, geel en zwart.